BIJ GEHOORWINKEL IS KWALITEIT GEWAARBORGD

Gehoorwinkel in Nijkerk voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn StAr-gecertificeerd als triage Plusaudicien en zijn aangesloten bij Stichting Hoorprofs. Tevens is onze vestiging gecertificeerd door het CvC (Centrum voor Certificatie). Hierdoor zijn wij de enige audicien in Nijkerk die hoortoestellen mag leveren in de categorie 4 & 5 voor VGZ / Univé verzekerden en zijn daarom ook voorkeursleverancier van hoortoestellen en dienstverlening.  Er is een nauwe samenwerking met huisartsen, KNO-artsen en audiologische centra.

StAr gecertificeerd

StAr staat voor Stichting Audicienregister. Dit is hét keurmerk voor de hoorbranche. StAr houdt een register bij van gediplomeerde audiciens, controleert of zij hun bij- en nascholingsverplichtingen nakomen en of de dienstverlening voldoet aan StAr-kwaliteitsnormen.

Een triage Plusaudicien heeft aanvullende opleidingen doorlopen op het gebied van audiometrie (testen van het gehoor) en otoscopie (onderzoek van de uitwendige gehoorgang en het trommelvlies). Door deze opleiding kan hij bepaalde ziektebeelden en andere bijzonderheden onderscheiden en beoordelen.

U kunt zonder verwijzing door huisarts of KNO-arts bij ons terecht. Als triage Plusaudicien kunnen wij u in de meeste gevallen direct helpen, maar bij sommige aandoeningen zullen wij u – uiteraard in overleg – doorverwijzen naar huisarts, KNO-arts of audiologisch centrum. Zorgverzekeraar Achmea  contracteert alleen nog triage Plusaudiciens. Dit  is van belang voor verzekerden bij Zilveren Kruis, Agis, Avero, FBTO, Interpolis, OZF en DVZ Zorgverzekeringen.

Lid Stichting Hoorprofs
Gehoorwinkel in Nijkerk is aangesloten bij de Stichting HoorProfs. In deze stichting zijn meer dan 150 zelfstandige audicienbedrijven verenigd. Deze audiciens zijn niet verbonden aan een keten en zijn daardoor merkonafhankelijk. Daardoor bent u verzekerd van een objectief advies. De Stichting HoorProfs stelt bovendien nog aanvullende eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Het lidmaatschap is derhalve een extra kwaliteitswaarborg.

Nauwe samenwerking medische professie
Wij werken nauw samen met huisartsen, KNO-artsen en audiologische centra. Vragen of problemen kunnen we daardoor snel beantwoorden of oplossen.

Voor u

Persoonlijke benadering

Hoortest gratis

Gratis service en onderhoud

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:00 u
Woensdag: 09:00 – 17:00 u
Donderdag: 09:00 – 17:00 u
Vrijdag: 09:00 – 17:00 u
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten